Få din e-handel att växa

Är det så att ditt företag sysslar med e-handel så är du rätt ute. Det är inom e-handel som framtiden finns vad beträffar i stort sett all handel. Nackdelen är att det är så förtvivlat lätt att försvinna i bruset av alla som vill synas och höras. Ett sätt att profilera sig är att börja med live shopping, läs mer online om detta.

Live shopping

Ett sätt att sälja sina varor på nätet som ursprungligen kommer från Kina är live shopping. Man kan med fog påstå att Kina har varit ett föregångsland vad gäller e-handel men även med live shopping. Konceptet är ganska enkelt, du visar upp en butik i realtid i en videoström och där finns någon person som hjälper dig att välja då du vill handla. Det är möjligt att göra köp i realtid.

Utrustning för live shopping

Trots att det faktiskt är ganska komplicerat med live shopping så är kraven på utrustning inte särskilt höga. Du kan i princip starta live shopping med hjälp av en bra mobiltelefon som kamera. Naturligtvis behöver du mer än en mobiltelefon men det finns hjälp att få. Företag som kan komma in och hjälpa dig med allt det övriga tekniska.

Comments Off on Få din e-handel att växa

Under Shopping