För dig som pluggar – hitta den litteratur du behöver

I lagom till den nya terminen kan det vara bra att göra sig redo med kursens litteratur. Det går att skaffa en fysisk bok, eller en e-bok. Det viktiga är att du är redo inför kursens alla genomgångar och tentor. Kanske vill du vidga dina vyer och läsa lite annan litteratur än de ni blivit tilldelade, då kan du hitta ett brett sortiment som ingår i samma ämne.

Förbered dig på höga betyg

Plugg och självständigt arbete är en stor del av mångas utbildningar. Det är därför viktigt att du har rätt typ av studiematerial. Det ger dig inte bara information, det minskar också stressen inför viktiga inlämningar och uppgifter. När du inte har din litteratur kommer du spendera tid på att leta upp information någon annan stans. Du kommer bli mer stressad över att du inte lärt dig det som förväntas av dig vilket leder till att du kanske inte gör så bra ifrån dig.

Genom att införskaffa dig den litteratur som din lärare rekommenderar, kan du känna dig bekväm med att du har vad du behöver inför uppgiften. Du slipper hålla koll på många olika källor för information och du slipper stressa inför dina prov.

Comments Off on För dig som pluggar – hitta den litteratur du behöver

Under Shopping