Prova på något nytt

Om du är en som gärna spelar på nätet så kanske det kan vara trevligt att prova på något nytt. Det är lätt att man hamnar i gamla hjulspår och spelar de spel som man tidigare gjort. Inget fel i det men visst kan det vara trevligt att kunna testa på något spel som man inte provat tidigare. Här får du tips!

Fantasy Sport

Denna spelform är precis som det låter spel på någon sport som egentligen inte finns på riktigt. Det är fiktiva lag som användare har satt ihop. Det kan vara ishockey, basket eller fotbollslag som spelar i olika serier och under en begränsad tid. Säsongerna kan bi lika långa som riktiga säsonger. Det finns fördelar att läsa på mer om du planerar att börja med fantasy sport. Man kan betta som på vanlig sort och det gäller att spela taktiskt. Det går att spela på enskilda spelare eller på hela lag vilka som vinner matchen. Det går också att spela på vilket lag som tar hem hela säsongen vid slutspel.

Spännande och innovativt

Det är mycket spännande spel men också innovativt. Det är en relativt ny företeelse på spelmarknaden och det är än inte så många spelbolag som har med detta i sin spelkatalog. Det är betydligt större utomlands. Det kan ta lite tid innan vi anmanat denna spelform här i Sverige. Det marknadsförs relativt hårt fortfarande och både Henrik Larsson och Patrik Andersson har medverkat i reklam för Fantasy Sport i olika kanaler. Håll ögonen öppna för vi tror att denna spelform kommer att bli betydligt större än vad den är idag.

Comments Off on Prova på något nytt

Under Tips