Underhållning på nätet

fun online

Internet är inte bara för tråkiga mail och affärskritiska system, även underhållning är en viktig del av det. Här nedan finner du en lista utan inbördes ordning på de fyra bästa platserna för underhållning online.

Film

Vilken tjänst som är bäst på film online beror lite på vad man är ute efter. Om man har en ohämmad budget och vill ha bästa möjliga utbud så kan tjänster så som den förhållningsvis nya Plejmo vara rätt alternativ. På tjänsten kan du hyra alla nya filmer för klassiska hyrpriser men även äldre mindre populära filmer för så lite som tre kronor. Om man har begränsad budget men ändå vill kunna se mycket och ha ett otroligt utbud så kan man istället välja att gå in på Netflix som även har en stor mängd tv-serier.

Pengaspel

Poker, Spelautomater och betting samsas idag på många sajter men få lyckas sätta dem samman på ett lika behändigt och välgenomfört sätt som Betsafe. På casinosidan erbjuds det hundratals olika spel och bland dem de nu absolut bästa och mest populära så som Spinata Grande och South Park: Reel Chaos. Även klassiska spel så som blackjack och roulette finns med i mixen. På oddssidan kan man spela om allt från de senaste sport händelserna till vem som kommer bli nästa vinnare av Eurovision song contest.

Video

Även helt utan pengar finns det otroligt mycket undehrållning på nätet. På Youtube finns det idag en stor mängd professionella underhållande som lägger upp sitt innehåll. Det enda du som konsument behöver stå ut med är lite reklam i utbyte. En lista med några av de absolut mest roliga Youtube-kanalerna kan du hitta här.

Comments Off on Underhållning på nätet

Filed under På nätet, Tips, Underhållning